Våra tjänster

NATIVE ENGLISH

Vi erbjuder en rad skrivtjänster som kan hjälpa er uttrycka er både grammatiskt korrekt och med rätt känsla på engelska. Alla våra skribenter har engelska som modersmål och alla våra projekt korrekturläses av någon som inte skrivit texten. Vi arbetar alltid med tydliga deadlines och är bekväma med att både komma in som extern partner och projektleda uppdrag. För återkommande och längre projekt kan vi erbjuda paketpris och andra upplägg.

CONTENT

Vi brinner lite extra för att skapa engelskt innehåll från scratch som både kan engagera och locka fler att intressera sig för vad ni gör. Behöver ni blogginlägg, nyhetsbrev, artiklar, en press release, text till en hemsida eller något annat i content väg hjälper vi gärna till.

COPY, REDIGERING & SEO

Vi tar gärna fram både ny text och bearbetar befintlig engelsk text utefter ert behov. Textredigeringar för att ge texten ett bättre engelskt flöde eller copywriting och anpassning för webben är alla strängar på vår lyra.

ÖVERSÄTTNINGAR

Vi hjälper er att översätta befintlig svensk text till engelska och kan anpassa både efter tonalitet och SEO vid behov.

KORREKTURLÄSNING

Har du en befintlig engelsk text som behöver korrekturläsas tar vi oss gärna en titt eller två.

Så här säger kunden


"Vi har kunduppdrag där det inte räcker att engelska texter är språkmässigt ok, de måste vara både trevliga att läsa och grammatiskt perfekt. Då duger inte vilken översättningsbyrå som helst. Sedan vi anlitade Svengard & Co. har vi inte behövt oroa oss. Kunden är mycket nöjd med texterna och dessutom är Dave och Maja väldigt smidiga att arbeta med."


- Daniel Sturesson, Grundare & Delägare, Enkätfabriken