About

ABOUT US

A passion for telling authentic stories.

 

Bakom Svengard & Co. står makarna Maja Svensson och Dave Odegard, vars efternamn i kombination blir Svengard som myntades av en vän för några år sedan. De tycker att det är innehållet (insidan) som räknas och har en passion för hur det skrivna ordet kan förmedla rätt budskap och känsla.

Dave Odegard

 

Dave har arbetat som copywriter, redaktör och senast som content strategist för bland annat ett resebolag i New York. Han har en magister i kreativt skrivande från The New School i New York och en kandidatexamen i journalistik och engelska. Sedan ca 2 år tillbaka bor han i Skåne. Dave är ursprungligen från USA.

Partner & Content Strategist

 

  • Skribent, redaktör och kreatör av unikt innehåll
  • Innehållsstrategi och planering
  • Projektledning

Fun fact

 

Dave var innehållsstrateg för det blogg-team som vann OMMA (Online Marketing Media & Advertising) priset 2018 för bästa blogg.

LinkedIn


Kontakta gärna Dave här.

Maja Svensson

 

Maja har arbetat med affärsutveckling i New York sedan sina avslutade studier i Sverige. Hon har grundat ett klädföretag och har en kandidatexamen i nationalekonomi från Internationella Handelshögskolan i Jönköping. Sedan ca 2 år tillbaka bor hon i Skåne efter att ha bott 10 år i USA.

Partner & New Business Development

 

  • Entreprenör och affärsutvecklare
  • Kundbehov och analys
  • Varumärkes- och marknadsföringsstrategi

Fun fact

 

Som näringslivspraktikant hos Sveriges generalkonsulat i NYC fick Maja skriva generalkonsulns tal vid flertal tillfällen och även handelsministerns när hen var på besök.

LinkedIn


Kontakta gärna Maja här.